گفت‌وگو با رتبه‌ دوم کنکور علوم انسانی/ کلیدواژه موفقیت در مهم‌ترین آزمون زندگی

نفر دوم کنکور علوم انسانی می‌گوید: در طول این سالها همیشه مطالعه داشته اما از تابستان امسال به صورت متمرکز از 4 ساعت، زمان مطالعه‌ کنکورش به 12 ساعت رسیده بود.

به گزارش خبر ساز از تبریز، امروز یازدهم مردادماه از جمله آن روزهای شیرین و پُراسترس برای یک کنکوری است، نتایج کنکور آمد و نفرات برتر ۱۴۰۱ را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد.

دانش آموزان استان آذربایجان شرقی موفق شدند رتبه های دوم رشته علوم انسانی، پنجم رشته علوم تجربی و اول گروه آزمایشی زبان های خارجی را در کنکور سراسری ۱۴۰۱ کسب کنند.

بر این اساس؛ کیارش علیزاده، رتبه ۱ گروه آزمایشی زبان‌های خارجی، مائده ملکی، رتبه ۲ گروه آزمایشی علوم انسانی و نگار هاشم زاده، رتبه ۵ گروه آزمایشی علوم تجربی را کسب کرده اند.

این روزها همه کنکوری‌ها و خانواده‌هایشان در تب و تاب این هستند که فرزندشان چه رتبه‌ای کسب می‌کنند و با رتبه به دست آمده،‌کدام رشته‌ها را در کدام دانشگاه‌ها خواهند توانست انتخاب کنند.

به همین منظور سراغ نفر دوم کنکور سراسری در گروه‌ علوم انسانی رفتیم و گپ و گفتی با آنها داشتیم که مشروح این گزارش در ادامه می‌آید:

مائده ملکی، رتبه دوم کنکور سراسری علوم انسانی سال ۱۴۰۱ از تبریز است؛ او در یک خانواده ۵ نفری بزرگ شده و دو خواهر دارد.

مائده ملکی رتبه دوم کشور در کنکور رشته علوم انسانی در گفتگو با خبرنگار فارس در تبریز گفت: علاقه‌مند است در رشته روانشناسی در دانشگاه ادامه تحصیل دهد.

وی که متولد ۱۳۸۲ می باشد و در خانواده ای که پدرش میرخلیل ملکی پزشک و مادرش خانه‌دار است بزرگ شده رمز موفقیتش را مطالعات آهسته و پیوسته‌ای می‌داند که از سال‌های دبیرستان داشته است.

ملکی که فرزندم دوم خانواده است، می‌گوید: در طول این سالها همیشه مطالعه داشته اما از تابستان امسال به صورت متمرکز از ۴ ساعت زمان مطالعه‌ کنکورش به ۱۲ ساعت در این اواخر ختم شده بود.

رتبه دوم کشور در کنکور رشته علوم انسانی در فرزانگان( سمپاد) دبیرستان را به پایان رسانده و از تجربیات اساتید برجسته شهر تبریز همچون آقایان قمری در درس عربی، حسن پور ادبیات، ریاضی توکلی و ... استفاده کرده است.

ملکی می‌گوید: منتظر کسب رتبه برتری بوده اما نه رتبه دوم کشوری.

وی تصریح کرد: افرادی که می‌خواهند در کنکور موفق شوند باید اعتماد به نفس داشته و مطمئن باشند رشته‌ای را که علاقه دارند می‌خوانند. بنابراین دو نکته داشتن پشتکار و انگیزه می‌تواند کمک بسیاری در موفقیت افراد برای قبولی در دانشگاه داشته باشد.

انتهای پیام/۶۰۰۱۴/ی

بیشتر بخوانید